mr. P.H.C.W. Daamen RB - Belastingaangifte en belastingadvies

Over ons

mr. P.H.C.W. Daamen RBMijn naam is Piet-Hein Daamen. Eind 2013 heb ik besloten DaaTax op te richten. Met DaaTax richt ik mij onder meer op het verzorgen van belastingaangiften inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers zoals zzp-ers. De diensten die ik aanbied zijn van hoog niveau en tegen een vast, scherp tarief zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Tevens kunt u mij inschakelen voor kleine of grote belastingadviezen. Hieronder vallen uiteraard ook schenk- en erfbelasting adviezen.
Bent u het niet eens met een aanslag van de Belastingdienst of heeft de Belastingdienst vragen? Dan help ik u graag bij het opstellen van een reactie naar de Belastingdienst.

Na mijn studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden heb ik voor diverse accountants en belastingadvieskantoren gewerkt als belastingadviseur. In deze periode heb ik ook aanvullende beroepsopleidingen succesvol afgerond. Om de kwaliteit te waarborgen ben ik lid van de beroepsorganisatie ‘Register Belastingadviseurs’. Onder meer door permanente beroepsopleidingen te volgen en omdat ik toegang heb tot diverse databanken, blijft mijn kennis op belastinggebied altijd up-to-date!

Contact

DaaTax
mr. P.H.C.W. Daamen RB
Sarphatipark 110 - I
1073 EC Amsterdam

Telefoon: 06 48 01 76 01
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Register Belasting Adviseurs | Piet-Hein Daamen

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.