Contact

mr. P.H.C.W. Daamen RB

DaaTax
mr. P.H.C.W. Daamen RB
Sarphatipark 110 - I
1073 EC Amsterdam

Telefoon: 06 48 01 76 01
E-mail: daamen@daatax.nl

Register Belasting Adviseurs | Piet-Hein Daamen

 

Aangifte inkomstenbelasting

Onze werkwijze

mr. P.H.C.W. Daamen RBDaaTax verzorgt aangiften inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers op hoog niveau en tegen een vast en scherp tarief.

1: Maak een afspraak en kom langs of:
2: Kies voor de mogelijkheid om online aangifte te doen.

U stuurt uw documenten per e-mail of per post naar ons toe.

U kunt een afspraak maken en bij ons in Amsterdam langskomen. Indien u woonachtig bent in Amsterdam, kunnen wij eventueel ook bij u langskomen. Dat kan ook ’s avonds en in het weekend!

Buiten Amsterdam zijn wij genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen.

Na het maken van een afspraak ontvangt u van ons een bevestiging en een checklist van alle informatie die wij graag van u zouden ontvangen zodat wij uw aangifte kunnen verzorgen. De gevraagde gegevens kunt u ons per post of per e-mail doen toekomen dan wel persoonlijk afgeven. Nadat u bij ons hebt aangegeven dat u geïnteresseerd bent (per e-mail of telefoon), ontvangt u van ons een checklist. Hierop kunt u eenvoudig zien welke gegevens wij van u nodig hebben om uw aangifte goed te verzorgen. Tevens zullen wij dan aangeven in welke categorie u valt. Nadat de aangifte gereed is gemaakt, ontvangt u een uitgebreid fiscaal rapport met de factuur. Indien u akkoord gaat met de aangifte, kunt u de factuur voldoen en zal DaaTax de aangifte bij de Belastingdienst indienen.

Extra werk

Het risico dat wij met uw aangifte mogelijk meer tijd kwijt zijn, nemen wij op ons. Aanvullende werkzaamheden zullen wij in principe op basis van bestede tijd factureren. Als extra werkzaamheden gelden bijvoorbeeld: extra advisering, het beantwoorden van vragenbrieven, het opstellen van middelingsverzoeken, het opstellen van bezwaarschriften. Voordat wij dergelijke werkzaamheden uitvoeren, zullen wij eerst met u overleggen. In veel gevallen kan ook hier een vaste prijsafspraak worden gemaakt.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.