Contact

mr. P.H.C.W. Daamen RB

DaaTax
mr. P.H.C.W. Daamen RB
Sarphatipark 110 - I
1073 EC Amsterdam

Telefoon: 06 48 01 76 01
E-mail: daamen@daatax.nl

Register Belasting Adviseurs | Piet-Hein Daamen

 

Belastingaangifte en belastingadvies

mr. P.H.C.W. Daamen RBDaaTax zoekt naar de beste fiscale oplossingen zowel voor u, uw familie als voor uw onderneming. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en verwachtingen. U kunt hierbij niet alleen rekenen op onze expertise, maar vooral ook op onze persoonlijke betrokkenheid. Belastingregels zijn continu aan verandering onderhevig. Vaak is het onoverzichtelijk hoe deze regels in uw geval het beste kunnen worden toegepast om daar het meest gunstige resultaat uit te halen voor u, uw familie en/of uw onderneming.

Aangifte inkomstenbelasting

DaaTax verzorgt aangiften inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers op hoog niveau en tegen een vast en scherp tarief.

Lees meer

 

Vaste tarieven

DaaTax werkt met vaste tarieven voor vier verschillende categorieën werkzaamheden.

Lees meer over onze tarieven

 

Belastingadvies

DaaTax zoekt naar de beste fiscale oplossingen zowel voor u, uw familie als voor uw onderneming. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en verwachtingen. U kunt hierbij niet alleen rekenen op onze expertise, maar vooral ook op onze persoonlijke betrokkenheid. Belastingregels zijn continu aan verandering onderhevig. Vaak is het onoverzichtelijk hoe deze regels in uw geval het beste kunnen worden toegepast om daar het meest gunstige resultaat uit te halen voor u, uw familie en/of uw onderneming.

Lees meer

 

Ondernemers en zzp'ers

Het liefste doet u als ondernemer dat waar u goed in bent.

Lees meer

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.